עוגת קרם שוקולד ושיבולת שועל ללא אפיה

 עוגת קרם שוקולד ושיבולת שועל ללא אפיה (טבעונית ולל"ג)

200 גר' שוקולד מריר (לפחות 60%)

400 גר' קרם קוקוס (מינימום 18% שומנים)

3 כוסות שיבולת שועל להכנה מהירה 

 

אופן ההכנה:

 

        לקצוץ את השוקולד

לחמם את קרם הקוקוס עד לרתיחה קלה

 

        להכין גנאש: לשפוך את קרם הקוקוס החם על השוקולד ולערבב היטב עד שנוצרת תערובת חלקה ומבריקה

 

        להוסיף את שיבולת השועל ולערבב היטב.

 

        להעביר לתבנית עגולה קוטר 20, לשטח ולקרר.

 

        לחתוך למשולשים וליהנות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מתכונים מעולים

פברואר 2012 – עוגת תפוחים בחושה עם קלבדוס ואגוזים

פברואר 2012 – עוגת…

מתכון לכבוד השלג שיורד בירושלים. כמה יפה העיר…

מרץ 2012 – עוגת שוקולד וקוקוס (עוגה של פעם)

מרץ 2012 – עוגת…

עוגת השוקולד וקוקוס ליוותה אותי לאורך ילדותי. הריח…

עוגת דבש ללא גלוטן

עוגת דבש ללא גלוטן

3 תבניות אינגליש או תבנית עגולה 24 ועוד…

דילוג לתוכן